Hva er forskjellene mellom Android- og Windows-versjoner av alt-i-ett-konferansemaskinen?

Den intelligentekonferanse alt-i-ett-maskinhar vært vanlig i virksomheter/utdanningssentre/opplæringsinstitusjoner.Den erstatter gradvis den tradisjonelle projektoren med funksjoner som sensitiv berøring, trådløs projeksjon, intelligent tavleskriving, dokumentdemonstrasjon, gratis merknad, videofilavspilling, ekstern videokonferanse, skanning, lagring og deling, delt skjermvisning osv. Det løste effektivt de tungvinte problemene med tradisjonelle møter fra kommunikasjon til visning, forbedret effektiviteten av møter betydelig og skapte en ny måte for bedriftssamarbeid.

1

Selv om den intelligentealt-i-ett konferansemaskin har blitt mye brukt, er den fortsatt mye brukt av mellom- og avanserte bedrifter, så mange mennesker er kanskje ukjente med alt-i-ett-konferansemaskinen.Utseendet ser vanlig ut, men funksjonen er virkelig fantastisk, fordi maskinvaren er den mest avanserte konfigurasjonen for tiden, og den gir en rekke alternativer for forskjellige behov og budsjetter.I dag vil Yongchao Technology fortelle deg om versjonstypene av intelligent konferanse alt-i-ett-maskin, slik at du bedre kan velge.

2

I henhold til maskinvarekonfigurasjonen og operativsystemet, den intelligentekonferanse alt-i-ett-maskiner delt inn i tre versjoner: Android-systemversjon, Windows-systemversjon og Android+Windows dobbeltsystemversjon.Hva er forskjellene mellom Android- og Windows-versjoner av alt-i-ett-konferansemaskinen?Hva med doble systemer?

3

1、 Android-systemversjon: Den støtter tavleskriving, gratis merknad, trådløs skjermoverføring, videokonferanse, kodeskanning og fjerning.Nedlasting og installasjon av Android APP kan møte de mest grunnleggende behovene til bedrifter.

2、 Windows System Edition:Alt-i-ett-konferansemaskinenav Windows-systemet tilsvarer en datamaskin med zoom inn og berøringsfunksjon.Den støtter også flere funksjoner som tavleskriving, gratis merknader, trådløs skjermoverføring, videokonferanse, kodeskanning og fjerning, og kan installere diverse programvare, spørre og surfe på Internett som en datamaskin, som er mer praktisk å betjene og kan møte flere bedriftsmøte/opplæring/visningsbehov til bedrifter.

Merk: Hvis du ønsker å kjøpe en alt-i-ett konferansemaskinnemed Windows-system må du kjøpe en OPS-maskinvertsboks.OPS-datamaskinens vertsboks (Windows-system)-prosessoren har også forskjellige alternativer, inkludert i3, i5 og i7.Derfor er det tre versjoner av alt-i-ett-konferansemaskinen for Windows-systemet: Core i3 (standard), Core i5 (høy standard) og Core i7 (toppkonfigurasjon).Enterprise-brukere kan velge fritt i henhold til deres spesifikke behov.

3、 Dobbel systemversjon: Android+Windows-systemintegrasjon, gratis bytting.En OPS-mikrodatamaskin er lagt til på grunnlag av Android-systemets konferanse alt-i-ett-datamaskin, som er en pluggbar delt design for å forenkle utstyrsinstallasjon, vedlikehold og oppgradering.Normalt brukes Android-systemet, og spesifikk programvare kan byttes til Windows-systemet med ett klikk.

Merk: Vanligvis er det stor programvare som kjører eller angitte Windows-applikasjoner.For bruksopplevelsen anbefales det å velge doble systemer.


Innleggstid: Nov-04-2022