Hvor er OEM-produsentene av kjæledyrprodukter?

Hvor er OEM-produsentene av kjæledyrprodukter?

Kjæledyrsprodukter OEM-bearbeidingsprodusenter er hovedsakelig distribuert i flere viktige regioner i Kina, som tilbyr et stort antall OEM-behandlingstjenester for kjæledyrproduktindustrien med rike industrielle ressurser, utmerket produksjonsteknologi og effektivt forsyningskjedesystem.

Kjæledyrsprodukter oem-behandlingsprodusenter inkluderer hovedsakelig følgende 5 steder:

(1) Jiangsu-provinsen har en viktig posisjon innen OEM-behandling av kjæledyrprodukter.Blant dem er Jiangsu Yihe kjent for sitt eget merke Paihao og Yihe, og produktene eksporteres til mange land rundt om i verden.Xuzhou Supets gale hundemerke er et kjent kjæledyrmatmerke i Kina, som tilbyr en rekke klassiske produkter for kjæledyrfamilier.I tillegg fokuserer Suzhou Shengkang på produksjon av kjæledyrprodukter, med et bredt utvalg av produkter og kunder i mange land og regioner rundt om i verden.

(2) Hebei-provinsen er også en viktig base for OEM-behandling av kjæledyrprodukter.Spesielt Xingtai-området, kjent som "hjembyen til kjæledyrmat i Kina", trives et stort antall kjæledyrmatbedrifter her.Disse foretakene produserer hovedsakelig kjæledyrfôr av høy kvalitet, og produktene dekker mange felt som stiftfôr, snacks og hermetikk.

(3) Kjæledyrsprodukter OEM-produsenter i Zhejiang-provinsen er også ganske sterke.Spesielt i Jinhua er det et stort antall produsenter av kjæledyrprodukter, med et bredt utvalg av produkter, inkludert kjæledyrleker, kjæledyrutstyr og så videre.Blant dem er Zhejiang Jiahe Pet Products Co., Ltd. en av de største produsentene av kjæledyrprodukter i Kina, og deres OEM-behandlingstjenester nyter godt omdømme i bransjen.

广东永超科技塑胶模具厂家模具车间实拍08

(4) Dongguan i Guangdong-provinsen er også et viktig område for OEM-behandling av kjæledyrprodukter.Her samlet mange store kjæledyrprodukter produksjonsbedrifter, for eksempel Guangdong Yongsuper Technology intelligent manufacturing Co., LTD., Haituo kjæledyrprodukter, Quanyou kjæledyrprodukter, etc. Disse foretakene produserer et bredt utvalg av kjæledyrprodukter av høy kvalitet, elsket av forbrukerne.

(5) Noen bedrifter i Hunan-provinsen har også oppnådd prestasjoner innen OEM-behandling av kjæledyrprodukter.For eksempel leverer Hunan Dajiang Pharmaceutical Group Co., Ltd. OEM-behandlingstjenester basert på forskning og utvikling og innovasjon av kjæledyrprodukter.Produksjonsbasen har avansert utstyr og profesjonelt team for å sikre stabil og pålitelig kvalitet på produktene.

For å oppsummere er OEM-produsenter av kjæledyrprodukter vidt distribuert i Kina, og bedrifter i disse områdene har gitt viktige bidrag til utviklingen av kjæledyrproduktindustrien med sine egne fordeler og egenskaper.


Innleggstid: 24. april 2024